Meer informatie over onze Barista

Scan de QR code met je telefoon

Jouw mobiele Italiaanse koffiebar; La Bella Italia in la Bella Olanda  (H) olanda. Uit klein Venetië “Amsterdam” Caffè La Strada op uw festival, feestje, event, bruiloft of markt. Maar ook In company binnen of buiten uw bedrijfsterrein. Vanuit onze Piaggio serveren wij de lekkerste Italiaanse koffie.

Wij kiezen er voor om onze biologische en fairtrade koffie op de ambachtelijke wijze te bereiden en het op persoonlijke wijze te presenteren.

Door de ambiance aan onze koffiebar waant u zich in klein Italië op 4 vierkante meter. Dit ervaart u tot in de kleinste details.

Dit is de kracht van Caffè La Strada

Mijn passie, mijn koffie

Koffie is onze passie en dat proef je. Met onze prachtige Mirage, de Ferrari van de Espressomachines, gecombineerd met onze prachtige koffie boon en kennis van het proces bezorgen wij jouw gasten een unieke ervaring.

La Dolce Vita

Michiel eigenaar Caffe La Strada: “ Dat je door een kopje koffie nog zo verrast kan worden is toch fantastisch! Regelmatig komt het voor dat men om een gewone zwarte koffie vraagt. Dan start ik mijn theater stukje. Gewone koffie vind ik heel moeilijk.

Het team

Ontmoet het Caffè La Strada team. Op de meeste evenementen zal Michiel zelf komen. Maar bij de grootste en drukste evenementen krijgt hij versterking van een gezellig hardwerkend team:

  • Sanja —  Altijd gericht op perfectie met een glimlach.
  • Daniël —  De sfeermaker van het team.
  • Myrthe – Van vader op dochter. Trots op ons familiebedrijf. Een barista die elke uitdaging aangaat.

Zien wij je snel op een leuk evenement?

 

Volg ons op Sociale Media

[instagram-feed]