Caffè La Strada ,

Jouw mobiele Italiaanse koffiebar; La Bella Italia in la Bella Olanda  (H) olanda. Uit klein Venetië “Amsterdam” Caffè La Strada op uw festival, feestje, event, bruiloft of markt. Maar ook In company binnen of buiten uw bedrijfsterrein. Vanuit onze Piaggio serveren wij de lekkerste Italiaanse koffie.

Wij kiezen er voor om onze biologische en fairtrade koffie op de ambachtelijke wijze te bereiden en het op persoonlijke wijze te presenteren.

Door de ambiance aan onze koffiebar waant u zich in klein Italië op 4 vierkante meter. Dit ervaart u tot in de kleinste details.

Dit is de kracht van Caffè La Strada

Onze koffie:

Koffie is onze passie en dat proef je. Met onze prachtige Mirage (wat is dat? Ander word wellicht?) en molens en onze prachtige koffie boon en kennis van het proces, weten wij onze gasten zo te verwennen dat we vaak horen; deze koffie moet met liefde gemaakt zijn. Als je dat één keer hoort, dan ben je sceptisch. Na het regelmatig te horen, zijn wij er zeker in gaan geloven … CAFFÈ AMORE …staat op het menu.

Onze koffievisie:

Michiel eigenaar Caffe La Strada: “ Dat je door een kopje koffie nog zo verrast kan worden is toch fantastisch!Regelmatig komt het voor dat men om een gewone koffie vraagt. Dan start ik mijn theater stukje. Gewone koffie vind ik heel moeilijk. Effect: ik heb de aandacht. Mijn vraag aan mijn klant is: mag het ”

Komt u niet bij ons op de koffie, Dan komen wij toch naar u toe.